The smart Trick of Франция That Nobody is DiscussingТука отново искам да наблегна, че става въпрос за заключения, прокарващи вижданията на чужди интереси, и в този смисъл, когато ги приемаме наготово, безкритично, ние се отказваме да действаме и мислим в собствен интерес, заемайки чуждата позиция като своя, и то поради това, че е по-лесно да приемем това, което ни се предлага наготово, отколкото да упражним собствено мисловно усилие. Именно това е “корумпирането на Разума”

Потресаващи разкрития за ситуацията в Гърция сподели водещата репортерка на БТВ, Миролюба в прякото си включване от Атина, въпреки риска за живота и физическата си цялост. Поради важността и актуалността, а и поради уникалността на репортажа, ще си позволя да вляза в ролята на разказвач и да опиша в подробности, както мъдростите леещи се от устата на Миролюба, така и действията и, довели до този потресающ продукт на българската журналистика. И така разказа започва сега:

Комисията за защита от дискриминация излезе със специално изявление относно възможността и правилата за наемане на правителствения Еърбъс от частни лица, било то юридически или физически.

Тука доскоро са работили мирни служители на финансовият сектор, а сега те ще останат без работа и без препитание, без средства да изхранват челядта си.

На първо място, разбира се, искам да изразя своето възхищение от решението да се противопоставите на руските интереси и да прекратите осъществяването на проекта „Белене”. Всички знаем колко опасен е той – не само от геополитическа гледна точка, но и на фона на случилото се във Фукушима. Вашите политици осъзнаха опасността от цунами по река Дунав, което може да възникне при едно евентуално земетресение. Още повече, че Дунав е река, която съперничи по площ на Атлантическия и Тихия океан взети заедно.

Ще започна знаково, като санирам първо източната страна на Президентството, което да бъде един ясен знак към Русия, че вече нямаме нужда от нейните енергийни ресурси. Ще санирам северната част на Президентството, което ще покаже, че атомни централи вече не са ни необходими.

Как се случи така, че в епохата на най-бурното развитие на науката и техниката, когато физическият човешки труд става все по-малко необходим, когато машините са на път да изместят човека от всяка една дейност свързана с физическо усилие, когато има излишък от хранителни продукти и всякакви битови стоки, как се случи така, че именно в този век на прогреса, голяма част от човечеството се оказа излишна, превърна се в тежест на системата?

Как стана така, че парите, този инструмент чиято идея бе да служи на човека, се превърнаха в негов господар

Кажете защо корпорациите, банките и разни други бизнес предприятия да могат да фалират, а отделният човек, дори когато са му отнели всичко което притежава е задължен да изплаща остатъка от дълга си със собственото си бъдеще и бъдещето на децата си?

Защо ги няма? Защото са глупави и не виждат всички предимства, които вашите управляващи ви втълпяват, че имате? Или има нещо друго? Това е „другото”, изложено в нашият доклад. На кого вярвате – на реалността, на очите и портфейлите си или на приказките на управляващите? С главите си ли мислите или с телевизорите си?

———————————————————————————————————–

Трябва да си Посещение в Китай много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят.

на които е подложен целият финансов демократичен свят от страна на мързеливите гърци. Техните усилия са насочени срещу беззащитните банки и финансови институции, не само в Европа но и по целия свят.

Днес, обаче, това поколение е подложено на небивали атаки, които да ангажират свободното му време, да го контролират, да му дадат насока, така че да не остане време за занимания като гореописаните. Целта, разбира се, е контролът върху развитието на събитията в световен мащаб да не се изплъзва от ръцете на заинтересованите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *